Home

cropped-13410806_1459280207430756_1110848358_o.jpg

Üdvözöljük oldalunkon!

Szolgáltatásaink

Horgászat/Sátorozás
Lehet kezdő, vagy akár tapasztalt horgász, az itt eltöltött idő biztos, hogy nem lesz hiábavaló. A bőséges telepítésnek köszönhetően a fogás garantált.

Bót
A tó partján található a település egyetlen vegyesboltja. Mérete ellenére az üzletben az alapvető élelmiszereken kívül bármi megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges.

Kocsmahivatal
Ezt a pontot nem kell túlmagyarázni. A kocsma az kocsma. Sör van benne, meg részegek.
😀
Gyere és tarts velük!

 
 

Rólunk mondták:

 86x86_1A családommal utaztunk le a tóhoz, mert az öcsém nagyon szeret horgászni. A barátaink biztosítottak, hogy itt garantált a fogás és így is volt. Mire faterral előkészítettük a bográcsozáshoz az eszközöket, tesóm már fogott is egyet. Mire az ebéd kész lett pedig még 5-öt. Nyugodt szívvel ajánlom azóta is minden ismerősömnek, mert itt tényleg a kezdők is  könnyen fognak halat. Az ápolt és szép környezet már csak ráadás.
Hovanits János, Budapest

86x86_3 Szuper! Szuper! Szuper!
Sok helyen sátoroztam már, de a Jóléti-tó most már a kedvencem. Az itt töltött idő nettó pihenés. És ha nagyon menne az ember valahova a Tisza-tó csak 3 perc autóval. (Amit egyetemistaként még megjegyeznék, hogy olcsó 😀 )
Jövőre ugyan itt!
Kovács Nóra, Miskolc

86x86_2Gyönyörű, barátságos környezet és kiváló kiszolgálás. Két napot voltunk lent a párommal és nem lehet panaszunk semmire. Sporthorgászként elsődleges célom a horgászat volt, amit bőven ki is merítettem, hiszen a 2 nap alatt megszámlálhatatlan halat fogtam. A feleségem pedig hódolhatott az olvasásnak, hiszen itt aztán semmi nem zavarhatta meg. Ha lehet még az évben visszatérünk.
Tóth László Karcag

 
 
 
 

Galéria

[huge_it_gallery id=”1″]
 
 

Add meg itt a címsor szövegét